top of page

MOSSELFESTIJN - RESERVATIE VERPLICHT

Flyers_mosselfestijn_2023.jpg

ONTBIJTACTIE

flyers_ontbijtactie_2023.jpg

PRODUCTIES

Eerste productie in abonnement : Het Sacochenvirus 

flyer_Het Sacochenvirus.jpg

​KORTE INHOUD:

 

Op hun trouwdag heeft Lars, de man van Benedikt, iets uitgespookt dat haar niet zint. Sindsdien koopt ze elke week een sacoche. 68 stuks heeft ze er al en ze is nog niet van plan om ermee te stoppen.

Als ze op een dag samen met haar vriendin Saskia een volgend exemplaar wil gaan kopen, komt buurvrouw Hermine – die altijd wel iets komt lenen – binnenvallen. Hermine merkt nu pas voor het eerst die geweldige collectie. Benedikt heeft schrik dat ze in de toekomst ook haar sacochen wil komen lenen en Saskia verzint daarom een verhaal. Benedikt is in een club. Een sacochenclub. Ze heeft een sacochenvirus opgelopen.

Dat is het begin van een hele mallemolen van misverstanden waarin ook Lars hals over kop meedraait, vooral wanneer zijn toekomst voorspeld wordt.

Vergeet tussen het lachen door niet om naar adem te happen.

AUTEUR: PAUL COPPENS en GUY DIDELEZ

REGIE: TANIA BEECKMAN

SPEELDATA:

ZATERDAGEN 9 en 16 DECEMBER 2023 om 20 uur

ZONDAGEN 10 en 17 DECEMBER 2023 om 15 uur

PRODUCTIES

Tweede productie in abonnement : Blind getrouwd

Blind getrouwd flyer A5.jpg

​KORTE INHOUD:

 

Martin en Francine maken zich grote zorgen over het liefdesleven van hun dochter. Steeds komt ze thuis met een jongen die niet echt naar hun zin is.  Maar deze keer schijnt ze toch de hoofdvogel afgeschoten te hebben. Haar nieuwe vriend Brent lijkt de perfecte schoonzoon. Degelijke Vlaamse jonge advocaat in spé, dit kan niet fout gaan! Tot hun dochter een klein detail onthult, hun toekomstige schoonzoon is … blind! Martin en Francine overleven deze opmerking amper. Maar hun dochter zet door en we maken de avond van de eerste kennismaking mee. Onhandigheid alom, beide ouders willen hun goede wil tonen maar toch schieten ze de ene kemel na de andere. Dit tot grote ergernis van dochterlief.

 

Martin en Francine hebben maar één missie, ze willen een ‘blinde trouw’ kost wat kost vermijden. Of ze slagen in hun plan, daar komt u achter tijdens deze hilarische komedie waarbij de ene doldwaze situatie blindelings de andere opvolgt.

‘Liefde maakt blind’ maar of ze ook overwint … ?

AUTEUR: JEROEN MAES

REGIE: DIRK CITTERS

SPEELDATA:

ZATERDAGEN 16 en 23 MAART 2024 om 20 uur

ZONDAGEN 17 en 24 MAART 2024 om 15 uur

bottom of page